Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
cintisim

Jensen Ackles / 4.rész /

Cinti Sim · 2 hónapja

Sorozat szereplései
1996-ban szerepet kapott a Wishbone című sorozatban, ahol Michael Duss-t alakította egy részen keresztül. Még ebben az évben mellékszereplője lett a Sweet Valley High-nak, ahol Brad bőrébe bújt. Ekkor kapta meg első nagyobb szabású szereplését a Mr Rhodes című amerikai komédiának, ahol Malcom szerepét játszotta el hét részen keresztül.

1997-ben feltűnt a Cybill című amerikai sorozatban, ahol David alakította egy részben.
https://vignette.wikia.nocookie.net/s__/images/5/50/Jensen_Ackles.png/revision/latest?cb=20160719162722&path-prefix=supernatural%2Fde
1998-ban szerepet kapott az Ármány és szenvedély című amerikai sorozatban, ahol Eric Brady szerepét kapta meg, Eric Samantha, vagy becézve Sami testvére. Eric visszatér Salembe 1997 nyarán. Úgy hiszi, hogy Sami csak megjátssza az amnéziát, hogy Austin Reed beleszeressen. Carrie és a barátja Mike segítséggel felfedezik, hogy Eric segíti húgát a friggyre lépést illetően. A kis csoport azt is megtudja, hogy Sami fia édesapja az Lucas. Ericre irtózatosan dühös lesz, azonban később megbocsájtja neki az árulást, hiszen rádöbben arra, hogy nem akarta őt bántani. Nem sokkal később Ericet régebben megvádolták nemi erőszakkal, miközben Jed Fox volt az igazi elkövető. A fiú megfenyegeti, hogy megöli Samit, hacsak nem vállal felelősséget a nemi erőszakért. Eric később egy pincérnő iránt kezd el érdeklődni, majd a Countess Wilhelmina Cosmetics nevű cégnél kezd el dolgozni, mint fotós és megpróbálja felbérelni a pincérnőt, Nicole-t modellként. Nicole és Eric elkezdtek randizni, azonban a lány múltja közbeszólt, végül Nicole Lucas karjaiba menekült, akivel nem sokkal később össze is házasodott. Később egy idősebb nővel kezdett el randizni, aki sajnos rádöbben arra, hogy a férfi még mindig nem jutott túl Nicole-on, így szakít vele. Eric úgy dönt, hogy elhagyja a várost és bevallja Nicole-nak, hogy mindig is szeretni fogja.

2001-ben szerepet kapott a Sötét angyal című sorozatban, ahol Alec szerepét kapta meg. Alex McDowell (vagy más néven az okos-Alec), akit úgy mutatnak be, mint May partnere a Manticore-nál, ami egy különleges megbízás Max részéről. Azonban Manticore tönkrement, ezalatt Alec elszökött a külvilágba, ezáltal szökevénnyé vált. Genetikailag továbbfejlesztet szuperkatona volt.

2002-ben feltűnt a Dawson és a haverok című sorozatban, mint C.J, aki Jen Lindley barátja volt. Jen kapcsolatba keveredett CJ-jel, akivel a campus kávéházában találkozott. Joey szobatársa, mikor nagyon berúgott egy koncert alkalmával lefeküdt CJ-jel, ezt megtudva, Jen dobta a fiút.

2003-ben szerepelt a Still Life című sorozatban, mint Max Morgen. May testvérét az első rendőri napján brutálisan meggyilkolják. Egy évvel később egyesül a család, azonban senki nem tudta magát túltenni a traumán, Max próbálja megtalálni önmagát.

2004-ben szerepet kapott a Smallville című sorozatban, ahol Jason Teague szerepét kapta meg. Jason a Central Kansas A & M tanulója volt és foci edzője a Smallville Crows focicsapatnak. Jason szerelemi kapcsolatban állt Lana Langgel. A pár Párizsban találkozott, mialatt Lana külföldön tanult. Jason követte Smallville-ig a lányt és egy állást töltött be a lány iskolájában, mint foci edző. Jasont kirúgták az iskolából, mikor Leyx szétkürtölte, hogy viszonyt folytat Lanával. Smallville-ben töltött ide alatt, együttdolgozott édesanyjával, Genevieve Teague-val hogy felkeressék a három Stones of Powert, a három Kríptoniant. Jason és az anyja elrabolják Lexet és Lionelt, hogy megtudják az egyik kő hollétét, és megtudja, hogy Lanánál van az egyik ilyen kő. Egy verekedés közben megölik a férfi édesanyját. Jason hisz abban, hogy a kövek titka hazugság, amit Clark kezdeményezett, majd a Kent farmra megy, ahol túszul ejtették Jonathan és Martha Kentet. Későbbiekben a férfi meghal egy meteor becsapódás következtében a Kent farmon.

2005 óta folyamatos szereplője az Odaát című amerikai sorozatnak, ahol Dean Winchester szerepét kapta meg. Dean és Sam egy átlagosnak nem mondható testvér pár, aki különböző természetfeletti lények ellen küzdenek, miközben próbálják apjukat felkutatni. A testvér édesanyjuk, majd később Sam barátnőjének a rejtélyes gyilkosát, a Sárgaszemű démont akarják levadászni. Későbbiekben Dean alkut kötve lekerül a pokolba, ahonnét Isten küldöttje, azaz Castiel angyal menti ki. A testvér megpróbálja megakadályozni az Apokalipszis eljövetelét, Lucifer kiszabadulását.

2017-ben szerepet vállalt egy rész erejéig  Kings of Con című sorozatban, ahol Justin Angel szerepét kapta meg.
https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fimages.hellogiggles.com%2Fuploads%2F2016%2F11%2F29075253%2FSPN_0047.jpg&w=700&q=85
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Cinti Sim
Sziasztok Cinti vagyok! Szeretem az állatokat. 15 éves lány vagyok!